U protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća

Slika /ikone/Policija2.jpg

Na području Policijske uprave u protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Jučer, 5. siječnja oko 8.20 sati, na parkiralištu, u Križevcima na Trgu Svetog Florijana 69-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat križevačke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je udario osobni automobil VW njemačke registarske oznake kojim je upravljao 64-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.
 
Jučer, 5. siječnja oko 13.40 sati, u Koprivnici na Trgu Eugena Kumičića 25-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog uključivanja u promet vozilom je udario u osobni automobil Citroen koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 80-godišnji vozač koji se kretao unatrag bez upaljenih svih pokazivača smjera. Protiv obojice vozača je pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 
Jučer, 5. siječnja oko 16.40 sati, u Kunovec Bregu u Koprivničkoj ulici nepoznati vozač je upravljao nepoznatim vozilom, sletio van kolnika te udario u metalni ormarić –distribucijsko čvorište računalne mreže. Nepoznati vozač je vozilom napustio mjesto događaja, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 5. siječnja oko 21.30 sati, u Peterancu u Ulici Frana Galovića 27-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Bmw koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom je sletio van kolnika u odvodni kanal, udario u betonski most te se vratio na kolnik. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.
 
Jučer, 5. siječnja oko 21.30 sati u mjestu Velika Mučna 44-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake te udarila u psa koji je pretrčavao kolnik. 33-godišnjem vlasniku psa naplaćena je novčana kazna.

Pisane vijesti | Promet i vozila