U protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća, jedna je osoba lakše ozlijeđena

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. Izdvajamo:
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 16. siječnja oko 7.06 sati, u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića 65-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake u smjeru Kolodvorske ulice. Tom prilikom nije se obilježenom pješačkom prijelazu približavala sigurnosnom brzinom te je na obilježenom pješačkom prijelazu udarila u 45-godišnju pješakinju. Pješakinja je lakše ozlijeđena, a protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 16. siječnja oko 6.45 sati, u Koprivnici 60-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Hyundai koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Hrvatske Državnosti. Dolaskom do raskrižja s Florijanskim trgom oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu VW koprivničke registarske oznake kojim je Florijanskim trgom upravljala 36-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara vozila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 16. siječnja oko 10.40 sati, u Križevcima u Ulici J.J. Strossmayera 68-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake i uključivala se u promet s kolnog ulaza te oduzela prednost prolaska osobnom automobilu Daewoo križevačke registarske oznake kojim je upravljala 84-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara vozila. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 
Jučer, 16. siječnja oko 15.25 sati, u Koprivnici 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen križevačke registarske oznake krećući se Križevačkom cestom u smjeru Zagrebačke ulice. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu udario je u osobni automobil Nissan koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 65-godišnji vozač, a koji je prethodno nepropisno pretjecao preko pune uzdužne crte na kolniku. Vozačima je naplaćena novčana kazna u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila