U protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća, jedna osoba je lakše ozlijeđena

Slika /ikone/policija 2019. -1.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i četiri s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 30. rujna oko 19.30 sati u Lepavini 70-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 2,27 promila upravljao je osobnim automobilom Seat koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja automobilom je sletio van kolnika u odvodni kanal, udario u prometni znak i betonski most. Vozač je lakše ozlijeđen, smješten je u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 30. rujna oko 10.30 sati u Križevcima u Ulici Petra Zrinskog, na parkiralištu, 80-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Daewoo zagrebačke registarske oznake te je uslijed nepropisnog kretanja udario u parkirani osobni automobil Citroen. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 
Jučer, 30. rujna oko 13.05 sati u Velikom Botinovcu 33-godišnji vozač upravljao je skupom vozila – teretni automobil MAN i priključno vozilo Carnehl zagrebačkih registarskih oznaka. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika u odvodni kanal. Vozaču je naplaćena novčana kazna.  
 
Jučer, 30. rujna oko 14.05 sati u Križevcima na Trgu Svetog Florijana, na parkiralištu, 69-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unatrag vozilom je udarila u propisno parkirani osobni automobil. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 30. rujna oko 16.15 sati u Koprivnici na Trgu bana Josipa Jelačića 34-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog skretanja na parkiralište vozilom je udario u osobni automobil KIA koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 21-godišnja vozačica. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila