U protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća, jedna osoba ozlijeđena

Slika /ikone/policija 2019. -1.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 9. prosinca oko 8.25 sati na otvorenom djelu ceste Koprivnica – Štaglinec 34-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Honda koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udarila u osobni automobil Opel koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 45-godišnji vozač. U prometnoj nesreći vozač je ozlijeđen, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 9. studenoga oko 7.30 sati na otvorenom djelu ceste Carevdar – Lepavina 19-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake. Zbog nepropisnog pretjecanja sudarila se s osobnim automobilom Škoda križevačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 81-godišnji vozač. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 9. prosinca oko 10.25 sati u Koprivnici 58-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake krećući se Radničkom cestom u smjeru zaobilazne ceste. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u osobni automobil Opel koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 38-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 9. prosinca oko 22.15 sati u Goli u Ulici Stjepana Radića 26-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u osobni automobil Audi koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 24-godišnji vozač. 26-godišnjem vozaču očitana je koncentracija alkohola od 1,33 promila, a 24-godišnjem vozaču 1,25 promila te su obojica smješteni u posebne prostorije policije do otriježnjenja. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 9. prosinca oko 23.15 sati u Đelekovcu u Ulici Pavla Kvakana 51-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Bmw koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika u odvodni kanal. Vozaču je naplaćena novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila