U protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.auto.kc.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je pet prometnih nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je pet prometnih nesreća s materijalnom štetom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 19. travnja oko 9 sati, u Križevcima na Trgu Svetog Florijana na parkiralištu 55-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unaprijed i skretanja u desno bočnom stranom vozila udarila je u propisno parkirani osobni automobil Golf zagrebačke registarske oznake. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je vozilom napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 19. travnja oko 12.12 sati, u Koprivnici u Ulici braće Radića na parkiralištu 64-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake te prilikom skretanja ulijevo bočnim djelom vozila je udarila u parkirani osobni automobil Renault koprivničke registarske oznake. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 19. travnja oko 15 sati, u Ladincu 19-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletjela van kolnika u putni jarak i udarila u betonski most, nakon čega je vozilo odbačeno na betonski stup električne mreže i prevrnulo se na krov. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 19. travnja, oko 15.45 sati, u Koprivnici u Ulici Miklinovec 37-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake u smjeru mjesta Koprivnički Bregi. Prilikom nepropisnog skretanja ulijevo došlo je do sudara s osobnim automobilom Renault koprivničke registarske kojim je u istom smjeru upravljao 22-godišnji vozač, a koji je bio u fazi pretjecanja. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 
Jučer, 19. travnja, oko 19.20 sati, u Peterancu u Ulici Matije Gupca 21-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake u smjeru Drnja. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu, prednjim djelom vozila udarila je u stražnji dio teretnog automobila Renault zagrebačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 36-godišnji vozač. Vozačici je naplaćena novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila