U protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća, tri osobe ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene i dvije s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene i dvije s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.   
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 14. srpnja, oko 9.35 sati, u Koprivnici na Zrinskom trgu 56-godišnji vozač upravljao je motociklom Keeway karlovačke registarske oznake krećući se prilaznom cestom na Zrinskom trgu iz smjera pješačke zone u smjeru raskrižja. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Bmw varaždinske registarske oznake kojim je u smjeru Svilarske ulice upravljao 32-godišnji vozač. Tom prilikom motocikl je udario u osobni automobil, a vozač motocikla je pao na kolnik. U prometnoj nesreći vozač motocikla je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.   
 
Jučer, 14. srpnja, oko 15 sati, na cesti Gotalovo-Botovo 19-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel zagrebačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletjela van kolnika na zelenu površinu, gdje je došlo do višestrukog prevrtanja vozila. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.   
 
Jučer, 14. srpnja, oko 20.55 sati, u Miholjancu u Ulici Antuna Mihanovića nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u 61-godišnju vozačicu koja je u istom smjeru upravljala tehnički neispravnim biciklom te na sebi nije imala reflektirajući prsluk ili bilo kakovu drugu reflektirajuću materiju. Nakon kontakta biciklistkinja je odbačena udesno u odvodni kanal. U prometnoj nesreći biciklistkinja je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njezine prekršajne odgovornosti. Policija traga za nepoznatim vozačem i vozilom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 14. srpnja, oko 12 sati, na cesti Lepavina-Carevdar 79-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Seat koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog mimoilaženja s osobnim automobilom VW križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnji vozač, došlo je do kontakta lijevih vanjskih ogledala na vozilima. Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.     
 
Jučer, 14. srpnja, oko 15.25 sati, u Koprivnici u Pavelinskoj ulici na parkiralištu 46-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Kia koprivničke registarske oznake te prilikom nepropisne vožnje unaprijed s parkirališnog mjesta vozilom je udario u prednja lijeva vrata osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake koje je neposredno prije otvorila 58-godišnjakinja. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila