Dopuna informacije: U protekla 24 sata zabilježeno sedam prometnih nesreća, četiri osobe su ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće u kojima su četiri osobe ozlijeđene i tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće u kojima su četiri osobe ozlijeđene i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: oduzimanje prednosti prolaska (4), neprilagođena brzina (1) i nepropisno kretanje (2).
Izdvajamo:
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 22. travnja, oko 10.20 sati, u Virju u Kolodvorskoj ulici 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mazda koprivničke registarske oznake. Zbog oduzimanja prednosti prolaska sudario se s osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnja vozačica. Prilikom sudara Mazda je odbačena u parkirani osobni automobil Nissan. U prometnoj nesreći 24-godišnja vozačica je lakše ozlijeđena, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 22. travnja oko 11.25 sati, u Koprivnici 87-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Hyundai riječke registarske oznake krećući se Potočnom ulicom u smjeru raskrižja s Ulicom Ivana Mažuranića i Stari Brežanec. Dolaskom do rečenog raskrižja zbog oduzimanja prednosti prolaska sudario se s osobnim automobilom Hyundai koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 27-godišnja vozačica. Nakon sudara Hyundai koprivničke registarske oznake udario je u prometni znak. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

_____________________________________________________________________________________

Jučer, 22. travnja oko 17.30 sati, u Hampovici u Ulici Šimuna Pandura vozač je upravljao motociklom Aprilia varaždinske registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine motociklom je sletio van kolnika. U prometnoj nesreći vozač je ozlijeđen, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici nastavljanju kriminalističko istraživanje vezano za utvrđivanje identiteta vozača.

DOPUNA INFORMACIJE: Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je prometnu nesreću prouzročio 37-godišnji državljanin Španjolske, protiv kojeg će biti pokrenut prekršajni postupak.

_______________________________________________________________________________________


Jučer, 22. travnja oko 17.35 sati, u Reki u Ulici Stjepana Radića 38-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel daruvarske registarske oznake. Zbog oduzimanja prednosti prolaska sudarila se s osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake kojim je u naseljenom mjestu nepropisnom brzinom upravljala 41-godišnja vozačica. U prometnoj nesreći 41-godišnja vozačica je ozlijeđena, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici nastavljanju kriminalističko istraživanje.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila