U protekla 24 sata zabilježeno šest prometnih nesreća

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 24. lipnja, oko 6.50 sati u Kalinovcu u Kolodvorskoj ulici 48-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW virovitičke registarske oznake u smjeru Budančevice. Prilikom nepropisnog skretanja došlo je do kontakta s osobnim automobilom Renault virovitičke registarske oznake kojim je upravljao 30-godišnji vozač koji je uslijed kontakta izgubio nadzor nad vozilom te sletio van kolnika na prostor benzinske pumpe i udario u parkirani osobni automobil Škoda koprivničke registarske oznake uz koji je stajala 37-godišnjakinja. U prometnoj nesreći 30-godišnji vozač i 37-godišnjakinja su ozlijeđeni, a po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će poznata kvalifikacija ozljeda. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 24. lipnja, oko 16.55 sati u Križevcima na Trgu Josipa Juraja Strossmayera 30-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,40 promila upravljao je motornim vozilom tzv. Quad križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilo je sletjelo van kolnika te je došlo do prevrtanja vozila. Vozač je ozlijeđen, a po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će poznata kvalifikacija ozljeda. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.   
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 24. lipnja, oko 8.45 sati u Koprivnici u Ulici Josipa Bukovčana 23-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Seat slatinske registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Čarda. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Ford koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 66-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 24. lipnja, oko 11.50 sati u Koprivnici u Kolodvorskoj ulici, na parkiralištu, 69-godšnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unatrag udario je u zaustavljeni osobni automobil Škoda kojim je upravljao 23-godišnji vozač. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću vozilom je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 
Jučer, 24. lipnja, oko 11.55 sati u Koprivnici u Zagrebačkoj ulici 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka od vozila ispred sebe udario je u osobni automobil  Audi krapinske registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 32-godišnji vozač, a koji se zaustavio na kolniku zbog prometne situacije ispred sebe. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 24. lipnja oko 20.25 sati, na parkiralištu, u Križevcima u Ulici kralja Tomislava 54-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,97 promila upravljao je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unatrag udario je u parkirani osobni automobil Mercedes. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila