U protekla 24 sata zabilježeno šest prometnih nesreća

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Izdvajamo:  

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 31. prosinca oko 23.55 sati, u Križevcima u Kalničkoj ulici 53-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen križevačke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 2,04 promila. Zbog neprilagođene brzine vozač je vozilom sletio van kolnika, udario u zemljani nasip odvodnog kanala i prevrnuo se na krov. U prometnoj nesreći vozač je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 31. prosinca oko 12.40 sati, u Đurđevcu u Ulici Stjepana Radića 37-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u osobni automobil Honda njemačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 38-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 31. prosinca oko 18 sati na cesti Carevdar – Lepavina 23-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat riječke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika i sletio u putni jarak. Vozaču je naplaćena novčana kazna.

Jučer, 31. prosinca oko 18.10 sati, na ulazu u Virje 60-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,37 promila osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog mimoilaženja vozilom je prešao na suprotu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 55-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila