U protekla 24 sata zabilježeno šest prometnih nesreća

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom.

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 13. siječnja oko 6.30 sati, u mjestu Severovci 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika i prevrnuo se na krov. U prometnoj nesreći vozač je ozlijeđen, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 13. siječnja oko 12.05 sati, u Koprivnici na Trgu dr. Tomislava Bardeka 26-godišnjia vozačica upravljala je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udarila u teretni automobil Opel koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 53-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,30 promila, vozilom koje nije osigurano i kojem je isteklo važenje prometne dozvole. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena. Protiv oboje vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Jučer, 13. siječnja oko 15.30 sati, u Škrinjarima 18-godišnji vozač upravljao je skupom vozila – teretni automobil Scania i priključnog vozila Schwarzmuller slavonsko-brodske registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja skupom vozila je van kolnika udario u betonski prilazni most, prevrnuo se na bočnu stranu i udario u metalnu dvorišnu ogradu. U prometnoj nesreći vozač je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 13. siječnja oko 10.35 sati, u Koprivnici u Gospodarskoj ulici na parkiralištu 77-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake.  Zbog nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario u propisno parkirani osobni automobil VW bjelovarske registarske oznake. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću 77-godišnji vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 13. siječnja oko 11.13 sati, na cesti Majurec – Križevci 49-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake. Zbog nepropisnog pretjecanja traktora u vrijeme kada je već u punoj fazi pretjecanja njenog vozila bio osobni automobil Honda koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 57-godišnja vozačica došlo je do sudara dvaju osobnih automobila.  Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.  

Jučer, 13. siječnja, oko 17.55 sati, u Bočkovcu 39-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake. Tom prilikom vozilom je udarila u psa koji je istrčao na kolnik. 55-godišnjem vlasniku psa naplaćena je novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila