U protekla 24 sata zabilježeno šest prometnih nesreća s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je šest prometnih nesreća  s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je šest prometnih nesreća  s materijalnom štetom.   
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 3. svibnja oko 12.15 sati, u Koprivnici u Ulici Đure Basaričeka 75-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Ante Starčevića. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja vozač je vozilom ušao u raskrižje kada je za njegov smjer bilo upaljeno crveno svijetlo te je prednjom stranom vozila udario u osobni automobil Seat koprivničke registarske oznake kojim je Ulicom Ante Starčevića upravljala 35-godišnja vozačica, koja je ušla u raskrižje kada je za njezin smjer bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 3. svibnja oko 12.30 sati, u Virju u Ulici Stjepana Radića na parkiralištu 76-godišnji vozač upravljao je traktorom IMT koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unaprijed traktorom je prešao preko rubnog kamena i nogostupa te prednjim djelom udario u zid objekta. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 3. svibnja oko 13.30 sati, u mjestu Sigetec u Starogradskoj ulici 38-godišnji vozač upravljao je neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom Opel pod utjecajem alkohola od 2,18 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Prilikom nepropisnog kretanja vozilom je zahvatio zelenu površinu i prednjim djelom vozila udario u metalni ventil vodoopskrbne cijevi i betonsku ogradu mosta. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen. Vozač je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 3. svibnja oko 15.20 sati, u Koprivnici 43-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake, krećući se Ivanjskom cestom u smjeru raskrižja s Pavelinskom ulicom. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Ford koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 47-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 3. svibnja oko 17.45 sati, u Lepavini 36-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake u smjeru Koprivnice. Prilikom skretanja ulijevo na makadamski put nije propustio osobni automobil VW križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 3. svibnja oko 23.15 sati, u Koprivnici na Trgu kralja Tomislava 32-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake u smjeru Ulice Ivana Meštrovića. Prilikom nepropisnog kretanja vozilom je udario u betonski rubni kamen i metalni rasvjetni stup. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila