U sklopu "Europskog tjedna mobilnosti" policijski službenici sudjelovali u pratnji „pješačkog vlaka“ i održali info-točku

Slika /PU_KK/Vijesti/2021/09/pjesacki.vlak.JPG

Članovima Udruge u sklopu info točke podijeljeni su reflektirajući prsluci koji će im pomoći prilikom kretanja u prometu

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U četvrtak, 16. rujna, u prijepodnevnim satima policijska službenica za preventivu u cestovnom prometu Postaje prometne policije Koprivnica i policijski službenik Službe policije Policijske uprave Koprivnica,  sudjelovali su u pratnji „pješačkog vlaka“ koji je organizirala Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije, a na kojoj su sudjelovali članovi Udruge i njihovi gosti.

Povorka od 30-tak sudionika kretala se od prostorija Udruge do trga te se s istima razgovaralo o problemima s kojima se susreću kao sudionici u prometu, a također se istima pomagalo u osiguranju utrke invalidskih kolica. 

„Pješački vlak“ održan je u sklopu obilježavanja manifestacije „Europski tjedan mobilnosti 2021“ koji se održava u periodu od 16. do 22. rujna. Članovima Udruge u sklopu info točke podijeljeni su reflektirajući prsluci koji će im pomoći prilikom kretanja u prometu.
 
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica