Učenici Srednje gospodarske škole Križevci posjetili policijsku postaju

Slika PU_KK/SlikeOpis/PP_Krizevci100.jpg

 U sklopu nastavnog predmeta Politika i gospodrastvo jučer je, 30. studenoga, Policijsku postaju Križevci posjetilo četrdesetak učenika Srednje gospodarske škole Križevci, smjera mehaničar poljoprivredne mehanizacije, mljekar i poljoprivredni gospodarstvenik.

Foto: Pu koprivničko - križevačka

U sklopu nastavnog predmeta Politika i gospodrastvo jučer je, 30. studenoga, Policijsku postaju Križevci posjetilo četrdesetak učenika Srednje gospodarske škole Križevci, smjera mehaničar poljoprivredne mehanizacije, mljekar i poljoprivredni gospodarstvenik.

Tema posjete bila je ustroj i organizacija rada ove policijske postaje, kao i način rada policijskih službenika, a posjet je iskorišten i za edukaciju djece o sigurnom sudjelovanju u prometu, te štetnom utjecaju alkoholnih pića na mlade.

Učenici su obišli prostorije upravnog odjela kao i službene prostorije policijske postaje, između ostaloga i posebnu prostoriju za smještaj osoba do prestanka djelovanja opojnih sredstava. Također, razgledali su službena vozila i opremu koju policijski službenici svakodnevno koriste u svom radu na terenu.
 



Stranica