Uhićena četiri vozača

Slika PU_KK/Vijesti/2013/03/AutoPoliicijaVrata.jpg

Jučer, 7. studenoga, uhićena su četiri vozača koji su počinili teže prometne prekršaje te su dovedeni na žurni prekršajni postupak na nadležne prekršajne sudove.

Foto: Ilustracija

Jučer, 7. studenoga, uhićena su četiri vozača koji su počinili teže prometne prekršaje te su dovedeni na žurni prekršajni postupak na nadležne prekršajne sudove.

Na Prekršajni sud u Križevcima doveden je 50 – godišnjak koji je u srijedu u 9.56 sati u Ruševcu upravljao automobilom kojem je istekla važnost prometne dozvole, unatoč izrečenoj zabrani i nije postupio po znacima policijskih službenika. Kažnjen je kaznom zatvora od dva dana, novčanom kaznom od 2 000 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije dva mjeseca, te je predan u bjelovarski zatvor. Na isti sud je doveden i 55 – godišnjak koji je u srijedu u 16 sati u Svetom Petru Čvrstecu upravljao neregistriranim traktorom, u vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 1,05 g/kg. Kažnjen je novčanom kaznom do 1 500 kuna i zabranom upravljanja vozilima F kategorije tri mjeseca.

Na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 27 – godišnjak koji je u srijedu u 23.40 sati u Starigradu upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 2,04 g/kg. Kažnjen je kaznom zatvora od 10 dana, uvjetno na godinu dana i zabranom upravljanja vozilima B kategorije četiri mjeseca. Na isti sud je doveden i 42 – godišnjak koji je u srijedu u 22.45 sati kod Lepavine upravljao neregistriranim i tehnički neispravnim traktorom i prikolicom, bez položenog vozačkog ispita i pod vidnim utjecajem alkohola a odbio je alkotestiranje. Kažnjen je kaznom zatvora od 28 dana, novčanom kaznom do 1 500 kuna i zabranom upravljanja vozilima F kategorije četiri mjeseca, te je predan u bjelovarski zatvor.

 



Stranica