Uhićena četvorica vozača

Slika PU_KK/Vijesti/2010/11/policajac01.jpg

Jučer, 14. prosinca, uhićena su i na Prekršajne sudove dovedena četvorica vozača koji su zatečeni u vožnji pod utjecajem alkohola.

Foto: Ilustracija

Jučer, 14. prosinca, uhićena su i na Prekršajne sudove dovedena četvorica vozača koji su zatečeni u vožnji pod utjecajem alkohola. 

Tako je na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 37 – godišnji vozač koji je u utorak u 20.30 sati u Koprivnici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,61 g/kg. Kažnjen je kaznom zatvora od 13 dana, uvjetno na šest mjeseci, novčanom kaznom od 500 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije šest mjeseci.

Na isti sud doveden je 55 – godišnji vozač koji je u utorak u 19 sati u Koprivnici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,68 g/kg. Kažnjen je kaznom zatvora od 13 dana, uvjetno na šest mjeseci, novčanom kaznom od 800 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije šest mjeseci.

Isto tako, na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 26 – godišnji vozač koji je u utorak u 18.50 sati u Reki upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,73 g/kg. Kažnjen je kaznom zatvora od 13 dana, uvjetno na šest mjeseci, te zabranom upravljanja vozilima B kategorije šest mjeseci.

Na Prekršajni sud u Križevcima doveden je 48 – godišnji vozač koji je u 0.30 sati u Sv. Ivanu Žabnu upravljao osobnim automobilom pod  utjecajem alkohola od 1,99 g/kg, unatoč izrečenoj zabrani upravljanja vozilima B kategorije. Kažnjen je kaznom zatvora od 15 dana i zabranom upravljanja vozilima B kategorije osam mjeseci, te je predan u zatvor u Bjelovaru.



Stranica