Uhićena trojica vozača - nad jednim proveden žurni prekršajni postupak

Slika /ikone/apolicajac i vozilo2.jpg

Dvojica vozača upravljala vozilima pod utjecajem alkohola, a jedan vozač upravljao za vijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog prikupljenih 12 negativnih prekršajnih bodova

Foto: Ilustracija

Jučer, 23. listopada na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici - Stalna služba Đurđevac doveden je 26-godišnji recidivista, koji je u 9 sati u Koprivnici u Ulici dr. Željka Selingera upravljao mopedom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog prikupljenih 12 negativnih prekršajnih bodova. Vozač je uhićen, a u žurnom prekršajnom postupku kažnjen je novčanom kaznom od 1.320 eura.

Nadalje, jučer, 23. listopada oko 20.15 sati Čepelovcu u Ulici Čepelovečki Breg 31-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom daruvarske registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika u polje. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,40 promila te odbio preliminarno testiranje na prisutnost opojnih droga u organizmu, uhićen je i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.  

Jučer, 23. listopada, oko 20.35 sati u Budančevici u Kolodvorskoj ulici 34-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom koprivničke registarske oznake te dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge nije zaustavio vozilo iako je polubranik bio spušten te je došlo do oštećenja polubranika. Vozač je vozilom napustio mjesto događaja, naknadno je pronađen i očitana mu je koncentracija alkohola od 1,65 promila, uhićen je i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.     
 

Pisane vijesti | Promet i vozila