Vijeće za prevenciju Grada Đurđevca: Zbrinjavanje pasa lutalica

U utorak, 13. ožujka, sukladno planu Vijeća za prevenciju Grada Đurđevca, u naselju Stiska u Đurđevcu održana je akcija sakupljanja pasa lutalica, koji se nalaze u naselju i njegovoj okolici.

U utorak, 13. ožujka, sukladno planu Vijeća za prevenciju Grada Đurđevca, u naselju Stiska u Đurđevcu održana je akcija sakupljanja pasa lutalica, koji se nalaze u naselju i njegovoj okolici.

Ovu akciju održana je u suradnji komunalnog redara Đurđevca, djelatnika Veterinarske stanice Koprivnica i kontakt policije Policijske postaje Đurđevac.

Sakupljeno je deset pasa lutalica, od kojih je većina uočavana u samom centru grada Đurđevca, u pratnji djece koja pohađaju osnovnu školu. Ovi psi lutalice su na putu do škole i oko škole izazivali strah i nelagodu kod osnovnoškolaca, ali i ostalih građana. Psi su stavljeni u vozilo Veterinarske stanice Koprivnica te prevezeni u Koprivnicu.

Vijeće za prevenciju i kontakt policija Policijske postaje Đurđevac i nadalje će provoditi akcije i projekte u cilju zaštite građana Grada Đurđevca i održavanja povoljnog stanja sigurnosti. 



Stranica