Vozači pod utjecajem alkohola prouzročili dvije prometne nesreće

Slika /ikone/alkohol formula za nesreću.jpg

U protekla 24 sata na području policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 20. siječnja, oko 7.35 sati, u Bukovju Križevačkom 58-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW Polo bjelovarske registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,55 promila u smjeru Križevaca. Uslijed neprilagođene brzine vozilo je prešla na suprotnu stranu kolnika, sletjela u lijevi putni jarak te udarila u signalni kolac, zemljani nasip putnog jarka i metalni stupić. Vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 20. siječnja, oko 18.40 sati, na cesti Mičetinac-Đurđevac 75-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Nissan koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,39 promila. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika na travnatu površinu te u odvodni kanal gdje je došlo do  prevrtanja vozila na krov. Vozač je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila