Vozači sankcionirani zbog prometnog prekršaja proklizavanja pogonskih kotača osobnih vozila

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

Policijski službenici će i nadalje vršiti obilazak parkirališta u zonama trgovačkih centara i ostala mjesta pogodna za počinjenje spomenutih prekršaja te sankcionirati vozače zatečene u počinjenju prometnih prekršaja

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica postupali su temeljem dojave građana da na vanjskom prostoru trgovačkog centra u Koprivnici na Radničkoj cesti dva automobila čine namjerno proklizavanje pogonskim kotačima vozila.

Poduzetim operativnim mjerama i radnjama utvrđeno je da su dvojica vozača starosti 38 i 21 godinu, upravljajući osobnim vozilima koprivničkih registarskih oznaka, 15. siječnja ove godine u 22:55 na vanjskom prostoru trgovačkog centra u Koprivnici na Radničkoj cesti naglo povećavali brzinu i proklizavali pogonskim kotačima vozila, kojim radnjama su počinili prekršaj iz članka. 52 Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Zbog počinjenja spomenutog prekršaja vozačima su naplaćene novčane kazne.

Obzirom da je policija u posljednje vrijeme zaprimila nekoliko dojava građana da vozači osobnih automobila čine takve ili slične prekršaje na području Koprivnice, policijski službenici će i nadalje vršiti obilazak parkirališta u zonama trgovačkih centara i ostala mjesta pogodna za počinjenje spomenutih prekršaja te sankcionirati vozače zatečene u počinjenju prometnih prekršaja.            
 

Stranica