Zabilježena dva prekršaja narušavanja javnog red i mira

Slika /ikone/policija.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Virju i Herešinu

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Virju i Herešinu.  

Svađa i vika

Jučer, 12. rujna oko 15 sati, u Virju u ugostiteljskom objektu 39-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 0,88 promila pogrdnim riječima vrijeđao djelatnice ugostiteljskog objekta starosti 48, 31 i 28 godina. Počinitelju je izdana naredba o određivanju mjere opreza zabrane približavanja oštećenima te zabrana posjećivanja objekta osam dana. Protiv počinitelj će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Tuča, svađa i vika

Jučer, 12. rujna oko 16.30 sati u Herešinu trojica muškaraca starosti 35, 25 i 22 godine su narušavali javni red i mir na način da su raznim pogrdnim riječima vrijeđali 23-godišnjaka te je 25-godišnjak udario u predjelu lica 20-godišnjakinju, koja nije zadobila vidljive ozljede, a liječničku pomoć je odbila kao nepotrebnu. Protiv trojice počinitelja će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.  
 

Pisane vijesti