Zabilježena dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira

Slika /ikone/grb na rukavu.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira – držanje životinja bez nadzora u Koprivnici i omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika u Koprivničkim Bregima

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira – držanje životinja bez nadzora u Koprivnici i omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika u Koprivničkim Bregima.

Držanje životinja bez nadzora

Jučer, 6. travnja oko 19 sati, u Koprivnici u Cvjetnoj ulici pas vlasništvo 32-godišnjaka je napao drugog psa i njegovog 45-godišnjeg vlasnika. Oštećeni je odbio liječničku pomoć, a 32-godišnjaku je naplaćena novčana kazna.   

Omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika

Jučer, 6. travnja oko 22.15 sati u Koprivničkim Bregima u nadzoru cestovnog prometa zatečen je 28-godišnjak da upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,59 promila te je prilikom policijskog postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike raznim pogrdnim riječima. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. 
 

Pisane vijesti