Zabilježene četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/policija 2019. -1.jpg

Na području Policijske uprave zabilježene četiri prometne nesreće

Foto: Ilustracija

U subotu, 7. siječnja oko 19 sati, u Donjem Cubincu 27-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi njemačke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom je udario u nosač prometnog znaka te sletio u putni jarak. Vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega je pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 8. siječnja oko 8.15 sati, u Rasinji 21-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Renault njemačke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom je udario u osobni automobil Renault koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 43-godišnji vozač, a koji se zaustavio zbog prometne situacije ispred sebe. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 8. siječnja oko 9.50 sati, na cesti Križevci – Guščerovec 39-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot splitske registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom je sletio van kolnika te udario u smjerokazni stupić. Vozaču je naplaćena novčana kazna.

Jučer, 8. siječnja oko 12 sati u Starigradu 49-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mazda koprivničke registarske oznake u smjeru Starogradske ulice. Dolaskom do raskrižja s kružnim tokom prometa zbog nepropisnog kretanja vozilom je prešao preko rubnog kamena prometnog otoka te udario u prometni znak. Vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i očitana mu je koncentracija alkohola od 0,91 promil. Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila