Zabilježene četiri prometne nesreće s materijalnom štetom, dvoje vozača upravljalo pod utjecajem alkohola

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 10. lipnja, oko 12.30 sati, u Križevcima u Ulici Ivana Gundulića 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Hyundai križevačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja te prilikom nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario u osobni automobil Ford koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 43-godišnja vozačica, a koja je bila zaustavljena iza osobnog automobila Hyundai. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 10. lipnja, oko 12.30 sati, u Novigradu Podravskom u Koprivničkoj ulici 19-godišnja vozačica upravljala je prije položenog vozačkog ispita osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog skretanja na parkiralište vozilom je udarila u zid trgovine. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je vozilom napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena. Očitana joj je koncentracija alkohola od 1,34 promila te je smještena u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 10. lipnja, oko 16.15 sati, u Bočkovcu 31-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je udario u osobni automobil Opel križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Danas, 11. lipnja, oko 3 sata, na cesti Radeljevo Selo – Prkos 54-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,21 promil te za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika. Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak.


 

Pisane vijesti | Promet i vozila