Zabilježene četiri prometne nesreće, šest osoba je ozlijeđeno

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je šest osoba ozlijeđeno i tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je šest osoba ozlijeđeno i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Izdvajamo:

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 3. ožujka oko 17 sati, na cesti Carevdar – Kloštar Vojakovački 22-godišnji hrvatski državljanin upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,21 promil osobnim automobilom Renault slovenske registarske oznake u smjeru Kloštra Vojakovačkog. Zbog neprilagođene brzine vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Suzuki koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnji hrvatski državljanin. U prometnoj nesreći ozlijeđena su obojica vozača te četvero putnika iz osobnog automobila Suzuki.
Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 3. ožujka oko 10.45 sati u Križevcima na Trgu Svetog Florijana 47-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake u smjeru Zagrebačke ulice. Prilikom skretanja ulijevo oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Škoda križevačke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila, odbacivanja osobnog automobila Škoda na lijevu prometnu traku i sudara s osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake kojim je upravljao 61-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 

Jučer, 3. ožujka oko 11.10 sati, u Koprivnici na Trgu Mladosti 21-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Honda koprivničke registarske oznake u smjeru Starogradske ulice. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu  vozilom je udario u osobni automobil Fiat koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 58-godišnja vozačica, a koja je zaustavila vozilo ispred obilježenog pješačkog prijelaza radi propuštanja pješaka. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila