Zabilježene četiri prometne nesreće, tri osobe su lakše ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su tri osobe lakše ozlijeđene i tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su tri osobe lakše ozlijeđene i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Izdvajamo:  
 
Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 2. ožujka oko 14.55 sati, u Novigradu Podravskom u Koprivničkoj ulici 18-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel čakovečke registarske oznake u smjeru Virja. Zbog nepropisnog obilaženja zaustavljenog skupa vozila (teretno i priključno vozilo) udario je u teretni automobil Man zagrebačke registarske oznake, dok se priključno vozilo nalazilo na prilaznom makadamskom putu, a kojim je upravljao 47-godišnji vozač u namjeri parkiranja skupa vozila na prilazni put. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila te dvojica putnika iz osobnog automobila starosti 26 i 34 godine.  Protiv vozača osobnog automobila bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 2. ožujka oko 9.15 sati, u Bukovju Križevačkom 38-godišnji vozač upravljao je traktorom koprivničke registarske oznake koji je vukao priključno vozilo. Zbog nepropisnog mimoilaženja priključim vozilom je udario u osobni automobil Renault, kojim je upravljala 48-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.
 
Jučer, 2. ožujka oko 13 sati, u Carevdaru 45-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot zagrebačke registarske oznake u smjeru Kloštra Vojakovačkog. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu udario je u teretni automobil Citroen križevačke registarske oznake kojim je upravljao 21-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila