Zabilježene dvije prometne nesreće, dvije osobe su ozlijeđene

Slika /ikone/Policija4.jpg

U protekla 24 sata zabilježena prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata zabilježena prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom.  

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 17. rujna oko 13.30 sati, u Križevcima u Ulici Petra Zrinskog 73-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja s Koprivničkom ulicom i Ulicom Ivana Gundulića nije vozilo zaustavila na znak crvenog svjetla na semaforu, već je ušla u raskrižje i sudarila se s osobnim automobilom VW Sharan križevačke registarske oznake, kojim je upravljao 36-godišnji vozač, a koji je ušao u raskrižje kada je za njegov smjer bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 36-godišnji vozač i 73-godišnja putnica iz vozila VW Sharan. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici nastavljanju kriminalističko istraživanje.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer, 17. rujna oko 5.40 sati, na cesti Šemovci-Đurđevac 25-godišnji vozač je upravljao teretnim automobilom Fiat registarskih oznaka Republike Srbije. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika u putni jarak i prevrnuo se na bočnu stranu. Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila