Zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/policija.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 13. veljače, oko 6.55 sati, nedaleko Hampovice 52 – godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Citroen zagrebačke registarske oznake u smjeru Šemovci. Uslijed nepropisnog pretjecanja došlo je do kontakta bočnog dijela Citroena i osobnog automobila Audi bjelovarske registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 23 – godišnji vozač, a koji je bio u punoj fazi pretjecanja Citroena. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.    
 
Nadalje, oko 10 sati, u Koprivnici 36 – godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Citroen zagrebačke registarske oznake krećući se Ulicom Đure Basaričeka u smjeru kružnog toka s Ulicom Ivana Meštrovića. Ulaskom u kružni tok isti je naglim kočenjem zaustavio vozilo, uslijed čega je na stražnji dio teretnog vozila naletio osobni automobil Opel koprivničke registarske oznake kojim je ne držeći potreban razmak, upravljao 34 – godišnji vozač. Protiv obojice vozača bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila