Zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.auto.kc.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 1. prosinca, oko 12.05 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkoga na parkiralištu trgovačkog centra 63-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake te je prilikom parkiranja vanjskim osvrtnim ogledalom udarila u vanjsko osvrtno ogledalo parkiranog osobnog automobila Golf. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 
Jučer, 1. prosinca, oko 20.10 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkoga nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom krećući se u smjeru semaforiziranog raskrižja s Varaždinskom cestom. Dolaskom do skretanja na parkiralište trgovačkog centra uslijed neprilagođene brzine vozilo je sletjelo van kolnika na pješački otok gdje je prednjim desnim dijelom vozila udarilo u metalni nosač prometnih znakova. Vozač je vozilom napustio mjesto događaja, a na okolnosti događaja provodi se kriminalističko istraživanje.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila