Zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreće u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreće u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 29. rujna, oko 16.50 sati, u Križevcima u Ulici Gornje Vine 60 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Daewoo križevačke registarske oznake u smjeru Varaždinske ulice. Uslijed nepropisnog kretanja vozilo je sletjelo van kolnika u dvorište kuće, udarilo u željezni stup i žičanu ogradu te se prevrnulo na bočnu stranu. Vozač je ozlijeđen i bio je pod utjecajem alkohola od 1,19 promila. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 29. rujna, oko 7.05 sati, u Virju u Novigradskoj ulici 34 – godišnja vozačica upravljala je teretnim vozilom Renault virovitičke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 72 – godišnji vozač, a koji se kretao nepropisnom stranom kolnika. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Protiv oboje vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 
Jučer, 29. rujna, oko 8.35 sati, u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića 36 – godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Man koprivničke registarske oznake u smjeru semaforiziranog raskrižja s Ulicom Đure Basaričeka, a da prije započinjanja vožnje nije učvrstio pokretni dio nadogradnje vozila – kran, koji je ostao podignut u radnom položaju. Dolaskom do raskrižja, kran je udario u metalni nosač uređaja za davanje znakova prometnim svijetlima – semafora. Vozaču je naplaćena novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila