Zabilježene tri prometne nesreće, dvije osobe su teško ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teško ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teško ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su nepropisno kretanje kolnikom (1) i oduzimanje prednosti prolaska (2). Izdvajamo:   

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 6. srpnja oko 10.25 sati, u Virju u Ciglenskoj ulici 25-godišnji vozač upravljao je mopedom bjelovarske registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozač je pao na kolnik i zadobio tešku tjelesnu ozljedu i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 6. srpnja oko 14.05 sati, u Koprivnici u Ulici Augusta Šenoe 19-godišnja vozačica upravljala je mopedom koprivničke registarske oznake kojem je isteklo važenje prometne dozvole krećući se nogostupom te prilikom uključivanja u promet oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 47-godišnji vozač. Tom prilikom vozačica mopeda je pala na kolnik i zadobila tešku tjelesnu ozljedu i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila