Zabilježene tri prometne nesreće, jedna je osoba ozlijeđena

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 9. rujna oko 10.45 sati, u Križevcima u Ulici Frana Supila 24-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Toyota križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je udarila u nepropisno zaustavljeni teretni automobil Renault križevačke registarske oznake kojim je upravljala 50-godišnja vozačica, koja je ozlijeđena. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 9. rujna oko 11.20 sati, u Kloštru Podravskom u Ulici kralja Tomislava 19-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja na kolnik vožnjom unatrag vozilom je udarila u osobni automobil Seat koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 25-godišnji vozač, a koji se prethodno uključivao u promet s parkirališta skrenuvši ulijevo te prešao preko uzdužne bijele neisprekidane linije. Protiv oboje vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 
Jučer, 9. rujna oko 17 sati, u Sokolovcu u Koprivničkoj ulici 59-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom VW križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika u odvodni kanal i udario u metalno- betonsku ogradu. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
 


 

Stranica