Zabilježene tri prometne nesreće, jedna osoba ozlijeđena

Slika /ikone/policija-noć.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 19. srpnja oko 6.50 sati, na cesti Kloštar Vojakovački – Križevci 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilo je sletjelo van kolnika, udarilo u zemljani nasip te se zarotiralo i zaustavilo na zelenoj površini. Vozač je ozlijeđen, a po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će poznata kvalifikacija ozljeda. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 19. srpnja, oko 7.15 sati, u Peterancu 27-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet vožnjom unatrag s kolnog ulaza sudario se s osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 28-godišnji vozač. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 19. srpnja, oko 12.40 sati u Koprivnici 69-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake krećući se Frankopanskom ulicom. Dolaskom do raskrižja s Ulicom braće Radića oduzeo je prednost prolaska teretnom automobilu Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 61-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Stranica