Zabilježene tri prometne nesreće, jedna osoba teško ozlijeđena

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 15. siječnja, oko 18.45 sati, na cesti Đelekovec-Torčec 28-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 0,93 promila osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika u odvodni kanal, gdje je došlo do prevrtanja vozila i udara u nosač prometnog znaka.
U prometnoj nesreći vozač je zadobio teške tjelesne ozljede i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.   
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 15. siječnja, oko 14.15 sati, u Koprivnici u Uici Ivana Česmičkoga 84-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake krećući se u smjeru Ivanjske ceste. Prilikom skretanja ulijevo na parkiralište oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 20-godišnji vozač. Tom prilikom je došlo do sudara dvaju vozila te je vozilo kojim je upravljao 20-godišnji vozač, sletjelo van kolnika i udarilo u stup ulične rasvjete. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.  

Danas, 16, siječnja, oko 2.30 sati, u Koprivnici na Radničkoj cesti 25-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Golf koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja za mjesto Draganovec prilikom skretanja ulijevo zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u metalnu zaštitnu ogradu. Vozaču je naplaćena novčana kazna.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila