Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/policija natpis4.JPG

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 21. studenoga, oko 9.25 sati u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkoga 78 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Kia koprivničke registarske oznake krećući se vožnjom unatrag s obilježenog parkirnog mjesta kojom prilikom je stražnjom stranom vozila udario u osobni automobil Toyota kojim je upravljala 65 – godišnja vozačica. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću, 78 – godišnji vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 21. studenoga, oko 18.45 sati, u Đurđevcu u Ulici Matije Gupca 63 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Miroslava Krleže oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Honda koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 43 – godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg djela Citroena u bočni dio Honde. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 1,10 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 21. studenoga, oko 22 sata, u Koprivnici na raskrižju Varaždinske ceste i Zagrebačke ulice 41 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine udario je u stražnji dio osobnog automobila Mazda koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 65 – godišnji vozač, a koji je bio zaustavljen radi upaljenog crvenog svjetla na semaforu. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 2,14 promila te je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila