Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s materijalnom štetom

U petak, 18. rujna, oko 6.35 sati, u Kunovec Bregu 18 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Golf koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja s Koprivničkom ulicom. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 40 – godišnji vozač i kretao se u smjeru Subotice Podravske. Tom prilikom Golf je prednjom stranom vozila udario u bočnu stranu Peugeota. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

U petak, 18. rujna, oko 17.50 sati, u Kloštru Podravskom u Ulici kralja Tomislava  21 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu udario u osobni automobil Fiat austrijske registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 59 – godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.    

U petak, 18. rujna, oko 21.20 sati, u Koprivnici u Ulici Hrvatske Državnosti 19 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Passat koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja s Križevačkom ulicom. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Renault požeške registarske oznake kojim je upravljala 26 – godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do čeonog sudara dvaju automobila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila