Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 8. lipnja, oko 6.55 sati, na cesti Kalinovac-Đurđevac 25-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je udario u stražnji dio osobnog automobila Renault koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 44-godišnji vozač. Uslijed sudara osobni automobil Ford je sletio van kolnika. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 8. lipnja, oko 10.15 sati, u Velikom Otoku na otvorenom dijelu ceste 22-godišnji vozač upravljao je skupom vozila-teretni automobil Mercedes i priključno vozilo Schmitz  čakovečkih registarskih oznaka te uslijed nepropisne vožnje unazad priključnim vozilom udario u prednju stranu osobnog automobila Audi njemačke registarske oznake kojim je upravljala 41-godišnja vozačica. Protiv vozača skupa vozila bit će pokrenut prekršajni postupak.  

Jučer, 8. lipnja, oko 19.50 sati, u Koprivnici u Ulici Braće Radića na parkiralištu 34-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisne vožnje unazad stražnjim djelom vozila udarila je u ugao kuće. Vozačici je naplaćena novčana kazna.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila