Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

Na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 24. srpnja, oko 11.35 sati, u Križevcima u Ulici Nikole Tesle na parkiralištu 34-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Ford križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unazad vozilom je udarila u propisno parkirani osobni automobil Audi te napustila mjesto događaja. Vozačica je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 24. srpnja, oko 15.30 sati, u Đurđevcu u Ulici bana Jelačića 84-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet s parkirališta došlo je do kontakta s nepoznatim vozilom koje se kretalo u smjeru Virja. U prometnoj nesreći nepoznati vozač je nepoznatim vozilom napustio mjesto događaja i policija za njim traga. Protiv 84-godišnjeg vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 24. srpnja, oko 22.10 sati, na cesti Plavšinac-Vlaislav nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat Punto koprivničke registarske oznake te sletio u odvodni kanal i vozilom udario u zemljano-betonski most. Vozač je napustio mjesto događaja i policija za njim traga.  

Dobro je podsjetiti

OBVEZE VOZAČA KOD DOGAĐANJA PROMETNIH NESREĆA
 

Pisane vijesti | Promet i vozila