Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.   
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 21. rujna oko 6.55 sati, na cesti Bojnikovec – Mali Raven 51-godišnji vozač je upravljao traktorom bjelovarske registarske oznake za koji je bio priključen traktorski priključak (malčer). Zbog nepropisnog skretanja ulijevo traktorom je udario u osobni automobil Mazda zagrebačke registarske oznake, kojim je upravljao 65-godišnji vozač, a koji je nepropisno pretjecao preko središnje pune uzdužne linije spomenuti traktor. Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 
Jučer, 21. rujna oko 18.15 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Mažuranića 56-godišnji vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,32 promila osobnim automobilom  Hyndai koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario u osobni automobil Ford koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 49-godišnja vozačica.  Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 21. rujna oko 19 sati, u Novigradu Podravskom u Virovskoj ulici 58-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Opel virovitičke registarske oznake. Tom prilikom udario je u psa koji je pretrčavao kolnik, vlasništvo 62-godišnjaka. Protiv vlasnika psa će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila