Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 4. prosinca oko 13.15 sati, u Koprivnici na Trgu kralja Zvonimira 55-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog skretanja na prilaznu cestu parkirališta vozilom je udarila u osobni automobil Ford koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 44-godišnji vozač. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.      

Jučer, 4. prosinca oko 15.25 sati, u Koprivnici u Starogradskoj ulici 37-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletjela van kolnika i udarila u betonski rubni kamen. Protiv vozačice je pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 4. prosinca oko 16.05 sati, u Koprivnici u Ulici Franje Mraza 48-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog uključivanja u promet s kolnog ulaza nije propustio osobni automobil BMW austrijske registarske oznake kojim je upravljao 47-godišnji vozač te je došlo do sudara vozila. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.   
 

Pisane vijesti | Promet i vozila