Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.auto.kc.jpg

U protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 1. veljače oko 11.55 sati u Koprivnici u Ulici Braće Radića 39-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake u smjeru Ulice dr. Željka Selingera. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udarila u osobni automobil Audi križevačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 55-godišnja vozačica. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.

Jučer, 1. veljače oko 14.25 sati, u Virju u Ulici Mitrovica 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake u smjeru Novigrada Podravskog. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u osobni automobil VW Passat koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 26-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 1. veljače oko 18 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkoga 49-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake u smjeru Đelekovečke ceste. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika i udario u metalni stup javne rasvjete. Vozaču je naplaćena novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila