Zabilježene tri prometne nesreće, tri osobe ozlijeđene

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom.

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 29. rujna, oko 12.45 sati, u Križevcima u Ulici Frana Supila osmogodišnja djevojčica je s nogostupa neoprezno prelazila kolnik u blizini pješačkog prijelaza, kojom prilikom je došlo do kontakta vanjskog osvrtnog ogledala osobnog automobila Škoda križevačke registarske oznake, kojim je upravljao 58-godišnji vozač u tijelo djevojčice koja je pala na kolnik. Vozač se je kretao u smjeru Ulice Tadije Smičiklasa.  U prometnoj nesreći djevojčica je lakše ozlijeđena, a policijski službenici će dostaviti obavijest nadležnom centru za socijalnu skrb.  

Jučer, 29.listopada, oko 20.40 sati, u Koprivnici u Ulici dr. Nikole Sertića 32-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,12 promila krećući se u smjeru Ulice Zvirišće. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika te udario u betonski stup i betonsko-metalnu dvorišnu ogradu. U prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač i 40-godišnji putnik. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Prometna nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 29. listopada, oko 11.20 sati, u Križevcima u Ulici Nikole Tesle na parkiralištu 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unazad stražnjim djelom vozila je udario u propisno parkirani osobni automobil Mazda. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila