Zabilježene tri prometne nesreće, u jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba ozlijeđena

Slika /ikone/bljeskalica.jpg
Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.    
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 27. prosinca oko 20.45 sati, u Virju u Ulici Frana Lugarića 30-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf varaždinske registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,26 promila i za vrijeme kada mu vozačka dozvola oduzeta.  Zbog neprilagođene brzine vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnji vozač. Vozač Peugeota je ozlijeđen, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja, a policijski službenici nastavljanju kriminalističko istraživanje.
     
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 27. prosinca oko 10.10 sati, u Koprivnici na raskrižju Križevačke ceste i zaobilazne ceste 40-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes zagrebačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu BMW čakovečke registarske oznake kojim je upravljao 51-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara vozila, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 27. prosinca oko 23.30 sati, u Cubincu nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom te zbog neprilagođene brzine vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika, udario u betonski most kolnog ulaza i betonsko-metalnu ogradu. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja i policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila