Zabilježeno pet prometnih nesreća, dvije osobe su lakše ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.   
 
Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 9. ožujka oko 18 sati, u Rasinji u Kolodvorskoj ulici 52-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom baruna Inkeya. Dolaskom do raskrižja i skretanja ulijevo oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Opel koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara vozila i slijetanja van kolnika u odvodni kanal. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 54-godišnji vozač i 17-godišnji putnik iz osobnog automobila Audi. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 2,01 promila, smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 9. ožujka oko 10.50 sati, u Draganovcu 66-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Kia koprivničke registarske oznake krećući se Bukovačkom ulicom u smjeru raskrižja. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska teretnom automobilu Dacia koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 22-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara vozila, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 9. ožujka oko 14.50 sati, u Koprivnici 61-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake krećući se odvojkom Ulice  dr. Željka Selingera u smjeru raskrižja s Ulicom dr. Željka Selingera. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Toyota koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 57-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara vozila, a protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 9. ožujka oko 15.40 sati, u Čepelovcu 32-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake u smjeru Budrovca. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udarila u propisno parkiranu prikolicu koprivničke registarske oznake, te vozilom sletjela van kolnika u putni jarak. Vozačica je upravljala pod utjecajem alkohola od 1,94 promila, smještena je u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 9. ožujka oko 16.20 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Mažuranića 50-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja sa Starogradskom ulicom. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Škoda koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 60-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara vozila, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila