Zabilježeno pet prometnih nesreća s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je pet prometnih  nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je pet prometnih  nesreća s materijalnom štetom.     
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 21. prosinca oko 9.15 sati, u Carevdaru 30-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Honda zagrebačke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udarila u stražnji dio osobnog automobila Opel virovitičke registarske oznake, kojim je upravljao 45-godišnji vozač, a koji je potom udario u teretni automobil VW Transporter koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 21-godišnji vozač. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 21. prosinca oko 11.15 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkoga 60-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu udario je u osobni automobil Audi njemačke registarske oznake, kojim je upravljala 30-godišnja vozačica. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 21. prosinca oko 12.50 sati, u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića 35-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu udario je u osobni automobil Škoda koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 63-godišnji vozač. Potom je u osobni automobil BMW udario osobni automobil Toyota koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 39-godišnja vozačica, a koja također nije držala potreban razmak prilikom vožnje u slijedu. 35-godišnjem vozaču naplaćena je novčana kazna, dok je protiv 39-godišnje vozačice pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 21. prosinca oko 14.20 sati, u Koprivnici 62-godišnji vozač upravljao je skupom vozila – teretni automobil Daf i priključno vozilo koprivničke registarske oznake. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja Varaždinske ceste oduzeo je prednost prolaska  skupu vozila - teretno vozilo Man i priključno vozilo zagrebačke registarske oznake,  kojim je upravljao 44-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara vozila. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 21. prosinca oko 22.10 sati, u mjestu Donja Brckovčina nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom. Tom prilikom nepropisno je pretjecao osobni automobil VW Golf križevačke registarske oznake, kojim je upravljala 19-godišnji vozač te je došlo do kontakta vanjskim bočnim ogledalima. Vozač je vozilom napustio mjesto događaja i policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila