Zabilježeno sedam prometnih nesreća, dvije osobe su ozlijeđene

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i šest prometnih nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: vožnja na nedovoljnoj udaljenosti (2), nepropisno osiguran teret (1), nepropisno skretanje (1), tehnička neispravnost vozila (1), nepropisno uključivanje u promet (1) i oduzimanje prednosti prolaska (1). Izdvajamo:  

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 19. lipnja, oko 15.30 sati, u Koprivnici 78-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Ivana Česmičkoga zbog oduzimanja prednosti prolaska sudario se s osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 24-godišnji vozač. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 24-godišnji vozač i 56-godišnji putnik iz osobnog automobila Opel.
Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila