Žitni put - oprezno u prometu!

Slika /ikone/pol.auto.kc..jpg

Kako se u narednom periodu očekuje povećana frekvencija traktora i njihovih priključnih vozila te kombajna u prometu, ponovno upozoravamo vlasnike vozila da isti moraju biti tehnički ispravni i registrirani odnosno da moraju imati važeću prometnu dozvolu i da za iste moraju posjedovati važeće police osiguranja

Foto: Ilustracija

Danas, 4. srpnja 2022. godine započinje otkup pšenice u Koprivnici, Đurđevcu, Križevcima, Kalinovcu, Podravskim Sesvetama, Virju, Drnju, Rasinji, Borovljanima, Novigradu Podravskom, Imbriovcu, Malom Otoku, Velikom Otoku, Sv. Ivanu Žabnom, Tremi Grubiševo, Gornjem Fodrovcu, Brežanima i Dropkovcu.  
 
Kao i ranijih godina, najviše poljoprivrednih proizvođača će svoj urod predati u silose „Podravke d.d.“, koji se nalaze u Pavelinskoj ulici u Koprivnici.
Kako bi se izbjeglo usporavanje normalnog toka prometa i spriječilo događanje prometnih nesreća, pristup silosima biti će omogućen samo iz Ulice Ivana Česmičkoga u Koprivnici.
U Ulici Ivana Česmičkoga u Koprivnici bit će postavljena privremena prometna signalizacija kojom će jedan dio kolnika biti namijenjen formiraju kolone traktora.
 
Iako se u zonama predaje žitarica u silose ne očekuju zastoji u prometu, u cilju osiguranja normalnog odvijanja prometa i maksimalne sigurnosti svih sudionika cestovnog prometa, policijski službenici će tijekom trajanja otkupa žita intenzivirati nadzor prometa u zonama predaja žitarica u silose.
 
Kako se u narednom periodu očekuje povećana frekvencija traktora i njihovih priključnih vozila te kombajna u prometu, ponovno upozoravamo vlasnike vozila da isti moraju biti tehnički ispravni i registrirani odnosno da moraju imati važeću prometnu dozvolu i da za iste moraju posjedovati važeće police osiguranja.

Ostale vozače, posebice vozače osobnih automobila, upozoravamo da prilagode vožnju novonastalim uvjetima na prometnicama i privremeno postavljenoj prometnoj signalizaciji.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila