Besplatna registracija bicikala u Peterancu i Hlebinama

Slika PU_KK/Vijesti/2012/11/peteranec.reg.bic.1.300.gif

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

Vezano uz projekt besplatne registracije bicikala u srijedu, 21. studenog, od 12 do 13 sati  policijski službenici Policijske postaje Koprivnica i policijska službenica za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica ispred područne škole u Peterancu proveli su registraciju bicikla.

Registrirana su 34 bicikla učenika rečene škole. Tijekom registracije održano je kraće edukativno predavanje djeci i roditeljima glede obveze korištenja zaštitne kacige, a ujedno im je skrenuta i pozornost na tehničku ispravnost bicikla obzirom da manji broj bicikla nema ugrađena propisana svjetla. 

Također, u četvrtak, 22. studenog, u vremenu od 12.15 do 13.15 sati  policijski službenici proveli su registraciju bicikala ispred područne škole u Hlebinama.

Tom prilikom registrirano je sveukupno 32 bicikla učenika i djelatnika rečene škole. I ovom prilikom održano je kraće edukativno predavanje djeci i roditeljima vezano uz obveze korištenja zaštitne kacige, te tehničku ispravnost bicikla obzirom da manji broj bicikla nema ugrađena propisana svjetla.



Stranica