24 - satna akcija nadzora brzine kretanja vozila

Slika PU_KK/Vijesti/IlustracijPUpredocnik.jpg

Sve zainteresirane građane pozivamo da nam do 12. listopada 2017. godine (ponedjeljak) na e-mail: koprivnicko-krizevacka@policija.hr dostave prijedloge za mjesta na kojima treba vršiti nadzor brzine kretanja, te zamolbe za uključivanje u akciju.

Foto: Ilustracija

U cilju povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise i prometne znakove kojima se ograničava brzina kretanja vozila na prometnicama odnosno smanjenja događanja prometnih nesreća zbog brzine i stradavanja osoba u njima, Policijska uprava koprivničko - križevačke će u razdoblju od 6 sati 18. listopada (srijeda) do 6 sati 19. listopada (četvrtak) provoditi 24 - satnu akciju nadzora brzina kretanja vozila.

Ovim putem pozivamo građane da se uključe u provedbu akcije na način da nam predlože lokacije za vršenje nadzora brzine kretanja vozila odnosno da nam predlože mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzina jer smatraju da na njima vozači ne poštuju ograničenja. Građane ujedno obavještavamo da imaju prigodu neposredno se uključiti u provedbu 24 - satne akcije nadzora brzine kretanja.

Sve zainteresirane građane pozivamo da nam do 12. listopada 2017. godine (ponedjeljak) na e-mail: koprivnicko-krizevacka@policija.hr dostave prijedloge za mjesta na kojima treba vršiti nadzor brzine kretanja, te zamolbe za uključivanje u akciju.



Stranica