Akcija „Manje oružja - manje tragedija“ - predaje oružja u Koprivnici i Đurđevcu

Slika PU_KK/vijesti/2009/06/Oruzje200906.jpg

U nastavku akcije „Manje oružja – manje tragedija“ na području Policijske uprave koprivničko – križevačke u petak i subotu, 12. i 13. lipnja 2009. godine zabilježene su dvije predaja oružja.

U nastavku akcije „Manje oružja – manje tragedija“ na području Policijske uprave koprivničko – križevačke u petak i subotu, 12. i 13. lipnja 2009. godine zabilježene su dvije predaja oružja.
Građanin sa područja Đurđevca u petak je dragovoljno predao četiri ručne bombe, dva spremnika automatske puške i 216 komada raznog streljiva.
Od građanina sa područja Koprivnice preuzeto je 0,5 kg plastičnog eksploziva, ručna bomba i 18 komada različitog streljiva.


I nadalje pozivamo građane da nam se pridruže u akciji „Manje oružja – manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja.
Upućujemo građane da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 92 i sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilu i sa vozilima bez policijskih obilježja.
 
Riješite se oružja bez sankcija i učinite Vaš dom sigurnijim.


Stranica