Redovno tjedno statističko izvješće za razdoblje od 8. do 14. lipnja 2009.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu evidentirano je 15 kaznenih djela, od čega deset iz oblasti općeg kriminaliteta, tri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, kazneno djelo iz „ostalih“ oblast“ i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno su prijavljena četiri počinitelja.

 STANJE KRIMINALITETA
                                              
            U proteklom tjednu evidentirano je 15 kaznenih djela, od čega deset iz oblasti općeg kriminaliteta, tri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, kazneno djelo iz „ostalih“ oblasti“ i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno su prijavljena četiri počinitelja.
                                                                                   
STANJE JAVNOG REDA I MIRA
 
            Protiv javnog reda i mira evidentirano je 11 prekršaja, od čega četiri prekršaja tučnjava, tri prekršaja svađe ili vike, drsko ponašanje, vrijeđanje ili omalovažavanje službenih osoba, davanje alk. pića pijanim osobama i odavanje pijanstvu na javnom mjestu.
            Prekršajno je prijavljeno 16 počinitelja.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA
 
            Evidentirano je 18 prometnih nesreća, od čega osam sa ozlijeđenim osobama i deset sa materijalnom štetom. Ozlijeđeno je 11 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač mopeda, vozač bicikla, pješak i putnik, dok su dva vozača osobnog automobila, vozač motocikla  i četiri putnika zadobili lake tjelesne ozljede.
  
ZAŠTITA OD POŽARA
 
            U proteklom tjednu evidentiran je požar na građevini sa procijenjenom materijalnom štetom od oko 30 000 kuna.
 
OSTALI DOGAĐAJI
 
            Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 22 osobe, dok je prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatečeno pet osoba mlađih od 16 godina.


Stranica